Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nyitóoldal

Cikkek

Mi az a Joomla

2011.12.05

Joomla egy díjnyertes tartalomkezelő rendszer (CMS), amely lehetővé teszi, hogy építeni weboldalak és erőteljes online alkalmazásokat. Sok szempontból, beleértve az egyszerű használat és bővíthetőség, tette Joomla legnépszerűbb webhely szoftver áll rendelkezésre. A legjobb az egészben, Joomla egy nyílt forráskódú megoldás, mely szabadon hozzáférhető mindenkinek.

 

Mi csak szeretnénk, hogy játék, hogy az emberek élvezik

2011.11.29

Miután a nemzeti katasztrófa, popkultúra inkább tükröt a világ körül ki érzékenységét a helyzet. Hideo Kojima már híres beszélt, hogy miután szeptember 11-csapata eltávolított egy jelenet, amikor egy hajó futott be a Szabadság-szobor a Metal Gear Solid 2. Újabban elárulta csapata is megkezdte helyesírás nevét "Raiden" a kanji helyett katakana idején, mert az emberek úgy érezték, hogy hangzott hasonló "Bin Laden".

 

2 uj link

2011.11.17

More info

 

iPad 2 hasznalata - 2011 cikk

2011.10.14

Az iPad 2 hajók a legfrissebb iOS: 4.3. Azt is frissíteni az első generációs iPad erre OS, valamint a késői modell iPhone és iPod Touch kéziszámítógépek. Az új operációs rendszer egészíti ki AirPlay fejlesztések, az iTunes Otthon megosztása és egy sokkal gyorsabb Javascript motor, amely csökkenti a fél oldal renderelés, amikor betöltése Javascript teli oldalakat. Még az eredeti iPad mutat jelentős javulást a frissítés, és a SunSpider Java script benchmark azt mutatja, az eredeti iPad lesz a 8000 ms feldolgozási idő le, hogy 3344 ms. Az iPad 2 még gyorsabb, 2176, de a dual core Tegra 2 Motorola Xoom a Google Android böngésző a leggyorsabb 2059ms. Safari alatt iOS 4.2 éreztem lassú, mint a verseny, de most ismét úgy tűnik, kellemesen gyors.

 

Steve onmaga

2011.10.07

Steve Jobs Apple került eddig az elmúlt 14 évben, hogy ez könnyű elfelejteni, ahol az Apple volt, amikor visszatért, mi lett az Apple 2.0.

Ez egyszerű számomra, bár, mert a birtoklás a Szilícium-völgyben összeillik pontosan a második etapban az Apple (AAPL). Én egy völgy újszülött pontosan abban a pillanatban Jobs kezdte újraélesztés az Apple. Mit emlékszem legjobban az időben az volt, hogyan hatotta voltam, hogy a mókás számítógépes cég Cupertino, hogy mindenki körülöttem, nem tűnnek beszélni.

 

Steve meghalt.

2011.10.06

Ön létrehozott társalapítója, majd két stints vezérigazgatója a cég, hogy a globálissá vált életmód, mind a márka image és a termékek - a Mac számítógép az iPod a iPad, és természetesen, az iPhone.

Kedden Apple bemutatta az új iPhone - a "globális" iPhone 4S. Az ára, hogy megfeleljen tömeges kereslet a hangfunkciók egyszerre elképzelhetetlen. Valami azt súgja, a tiéd, hogy jöjjön sok felhasználó fogja kérdezni, hogy vajon az Apple hangja "Assistant" egy kérdés: Ki volt Steve Jobs?

 

Ki az a Katy Pery

2011.10.03

A 17 éves, Perry otthagyta haza Los Angeles, ahol együtt dolgozott Glen Ballard egy albumot kiadó sziget. Felnövő hallgat főként gospel, Perry volt néhány hivatkozás, amikor elkezdett dalokat felvételt. Kérdezte a gyártó, akivel szeretnénk együttműködni, Perry nem volt ötlete.

 

Good Charlotte

2011.09.02

Good Charlotte egy amerikai rock-banda Waldorf, Maryland, hogy 1996-ben alakult. 1998 óta zenekar állandó tagjai Joel Madden (ének),

 

A party

2011.05.23

Egy fél egy összejövetelen, akik meghívást kaptak a "fogadó" céljából a szocializáció, a beszélgetés, vagy a kikapcsolódás. Egy fél jellemzően az élelmiszer-és ital, és gyakran a zene és a tánc is.

Egyes felek tartanak tiszteletére egy meghatározott személy, a nap, vagy esemény (pl. egy születésnapi partin, a Super Bowl párt, vagy a St. Patrick's Day party). Felek ilyen gyakran nevezik ünnepségek.

Az a fél, nem feltétlenül egy privát alkalmából. Állami szereplők néha tartott az éttermekben, kocsmákban és bárokban, és az emberek akik elvégeztek egy ilyen fél lehet felszámítani belépőjegy a házigazda.

 

Magyarorszag ingatlan

2011.04.10

A tíz legújabb tagja az Európai Uniónak, Magyarország a leggyorsabban növekvő gazdaság. Ennek eredményeként azok a külföldi állampolgárok, hogy kihasználta a liberalizáció megkezdődött előfordulhat az ingatlan adott ország törvényei az élvezett egy nyereséges állapot során az elmúlt három évben.

Érdekes, hogy a legnagyobb blokk a külföldi állampolgárok, hogy vásárol ingatlant Magyarországon Írországból. A fennmaradó csoportok külföldi állampolgárok általában származik néhány más európai uniós országok.