Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Gerard a futbalista

2012.01.12

Gerrard a frusztráció és Mancini világos volt azonban, amikor megkérdezték a város vezetője észrevételeit.

Miután Liverpool 3-0 Premier League vereséget az Etihad Stadium múlt héten, Mancini elnézést kért integet egy képzeletbeli piros lapot, hogy megpróbálja, hogy a védő Martin Skrtel küldött ki az feladja a büntetés a rossz a Yaya Touré.

De Mancini elítélő Wayne Rooney a hétvégén az ő szerepe Kompany az elbocsátás, Gerrard nyomja vissza az egykori Inter Milan edzője. "Meglep a Mancini," mondta Gerrard.

"Volt egy látogatást Wayne Rooney próbálok egyik játékos küldött le a hétvégén, és most ő megpróbál az egyik játékos bajba - nem hiszem, hogy igaza van."

Liverpool győzelme feladott City a negyedik vereségét nyolc játék és a második egymást követő hazai vereség. És Mancini elismeri, hogy a 1-0 előny, Kenny Dalglish csapata a kedvencekhez foglalni az első látogatás Wembley óta az 1996-os FA-kupa döntőjét.

"A második láb nehéz lesz," mondta Mancini. "Liverpool a kedvenc, mert nyertek 1-0 re. Van játszott két nehéz játék. Tudtam, hogy meg fog történni.

"Január lesz fontos hónap, de azt hiszem, mind a játékok már nem érdemli meg elveszíteni. Nehéz, mert voltunk nélkül három vagy négy játékos. Az eredmény nem helyes. Számomra ez volt a döntetlen. "

Dalglish, aki megerősítette, hogy Jay Spearing volna próbát egy térdín sérülést csütörtökön elmondta, hogy csapata még mindig a tennivalója a második láb.

Azt mondta: "Ez egy fantasztikus teljesítményt ellen igazán jó oldalon, de nem vagyunk feltételezve, hogy a feladat kész. Nem a legszebb, de azt nem érik szempontjából vágy vagy elkötelezettség.

"Talán van egy kis előnye a cél, de nem lesz senki sem ugrott a karikán nálunk. Mi lesz most is, mint szakmai, mint tudjuk nálunk. "