Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Steve meghalt.

2011.10.06

Ön létrehozott társalapítója, majd két stints vezérigazgatója a cég, hogy a globálissá vált életmód, mind a márka image és a termékek - a Mac számítógép az iPod a iPad, és természetesen, az iPhone.

Kedden Apple bemutatta az új iPhone - a "globális" iPhone 4S. Az ára, hogy megfeleljen tömeges kereslet a hangfunkciók egyszerre elképzelhetetlen. Valami azt súgja, a tiéd, hogy jöjjön sok felhasználó fogja kérdezni, hogy vajon az Apple hangja "Assistant" egy kérdés: Ki volt Steve Jobs?

Steve Jobs keresztül YearsThe Day After Steve Jobs Meghalt: hogyan tovább az Apple?
Épületek tükröződnek a jele, a British Broadcasting Corporation irodák központi LondonBBC tervekben Cut 2000 Jobs, Drasztikusan Átformálhatja programozás
Szponzoráció Kapcsolat

Mint minket a Facebook

És ez elég sok összegeket az egészet, de a válasz nem lesz könnyű.

"Steve Jobs egy látnok," Assistant mondhatnánk. "Steve Jobs tett egy nagy horpadás a világon. Steve Jobs volt a legnagyobb tech vezérigazgatója valaha."

De nem lesz sokkal több. A példa nélküli innováció, a hosszú távú jövőkép. Miért, az iPad, most a világ legnépszerűbb tabletta volt a kezedben előtti évek hagyod Apple engedje el. Ön megértette, hogy a fogyasztók nem voltak készen a tablettát még -, hogy az iPhone meg az első.

Jobs volt egy hihetetlenül békés ember, mint egyén, hanem egy hihetetlenül hatalmas erő az üzleti életben, és az innováció az Apple. Ő "új definíciója a Digital Age", mondja a The New York Times. Ő "megváltozott számítástechnikai", mondja a Telegraph.

Nem kap válogathat korunk ezen a Földön, mint mi kap válogathat, ha azt akarjuk, iPhone vagy iPad, vagy amikor, abban az esetben az Apple azt szeretné, hogy várva várt iPhone 5 kiadás dátuma. Vagy a iPad 3 megjelenési dátum.

Csak mind a reményt, és megpróbál egy horpadás a világ kicsi vagy nagy, a legjobb tudjuk, az idő már.