Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tizenegy barát - Anil Umut

2012.02.06

Shelly Phillips villog nem csak a zsűri, hanem a kölni jelenetet. A "Rotzgöre" (Raab) énekli: "Fuck you" Cee Lo a zöld és a "szállít olyan nagy" (Süggerlin), hogy nem sokkal ezután vezeti a bajnoki táblázatot. Yana Gercke tudja verni még több? A díjat a legmerészebb ruhát, a kis testvére szupermodell győztes Lena Gercke már szerzett. A fekete bőrdzsekit és egy arany flitter mini-bázis ("Mert a nadrág van 12 pont," Raab) mosolyog a kamerába, hanem ők a "szörny hangja" (Süggerlin) lehet kijutni. "Roxanne", a rendőrség hangzik olyan mocskos, mint neki énekelt minden este a szórakozóhelyen. Tud lépést tartani a dicséretet regény?
Újszerű, meleg hangzást settenkedik a hallójáratba

"Én is ellenáll a szám itt," mondja. És mert nem hagy kétséget. Az éneklő szürke kalapot és pólót dicséretet is nézel ki, mint a fiú a szomszédból, mint egy popsztár. De talán pontosan ez az a titok. "Én vagyok nyugi, nyugi, mint egy vasárnap reggel" - párja a 21 éves ipari szerelő a barna szem nem lenne a szám választja. Az ő verziója "Easy" a Commodores libabőr ", mint egy meleg hang a fülben" (Raab). Még mielőtt befejezte a dalt, így kapaszkodik vissza a number one a rangsorok és a fogadó Sandra Riess bízik: "Mindenki szerelmes római".

Még a rangsorok jól ártalmatlanítják feléje. Vitathatatlanul ő volt rangsorolva egyik, míg az alsóbb fokú bíróságok a folytatásban oda-vissza, mint egy véletlen szám lesz a munka. Ki akar még a zsűri a következő körben? "A melyik támogat valakit, aki le, úgy dönt, hogy valaki ellen, aki a csúcson", mondta Thomas D. filozófiailag a zárkózottság. Ezúttal nem tesz ajánlást hívást. Végül el kellett halasztania a múltban az egész táblázat mutatja a fejét. Amikor a visszaszámlálás slágerek, és a Rachel Leonie Bergmer Scharenberg lehet vesztes. Tehát pontosan a két volt, hogy kezdettől fogva a hátsó. Ez lehet minden ennyire egyszerű.